Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

22 mei jongstleden organiseerde de stuurgroep stadpromotie (Wil Kosterman (Wethouder), Ans de Bruijn (Horeca), Jos Jelier (Procurios), Martin Vastenhout (Museum), Piet van Leeuwen (Hart van Wijk), Wijnand Eissens (VVV), Hester Niemantsverdriet (gemeente) en Jolien den Hartog (gemeente)) een thematische avond waarbij de rode draad samenwerken was.

De opkomst van winkeliers, galerie houders en horeca ondernemers was goed, ruim 60 mensen met belangen in de binnenstad waren aanwezig in het Wijks Woontheater.

Op het programma stonden presentaties van Wijnand Jongen (auteur van het het boek ‘het einde van online winkelen’), Martin Vastenhout en een korte introductie van onze nieuwe citymanager Rutger van Stappershoef.

Tijdens de avond gingen de aanwezigen in groepen uiteen en werd gesproken over samenwerkingsvormen en kwamen de meest verrassende combinaties aan bod.

Afsluitend werd er nog volop nagesproken onder het genot van een drankje en bedankt Wil Kosterman de organisatie en gastvrouw en heren van het Wijks Woontheater. Wil opperde om deze vorm nog eens te herhalen, wellicht nadat Rutger zijn eerste 100 dagen in Wijk er op heeft zitten. Dus wordt zeker vervolgd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.